I den stora sorgens famn finns små ögonblick av skratt

Drygt 3 månader har gått sedan min bror lämnade jordelivet, endast 36 år gammal. Vissa saker kan man förstå, men aldrig fullt ut acceptera. Det här är en av dem.

Jag dränkte mig i arbete perioden strax därefter. Nu när det lugnat sig på den fronten, kommer alla tankarna i kapp och spänningarna börjar ge fysiska konsekvenser, som ischias. Det gav mig en knuff tillbaka till gymmet, vilket varit en fast punkt för mig sedan 1992.

Min bror var en fantastiskt snäll, godhjärtad och mångsidig person. Musikalisk och en grafisk konstnär. Skicklig fotograf och filmskapare, med många projekt på gång. Stort umgänge, roliga och kreativa maskeradkostymer och paketinslagningar.

Musiken på hans begravning var delvis tagen från Sagan om Ringen, som jag hade valt ut. Vi älskade båda den världen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *