Tybble – javisst!

I torsdags var jag och Maria på visning av 2 lägenheter i Tybble, hos ÖBO. Båda var treor på ca 71-72 kvm, men vilken skillnad på dem!

Den ena låg vid Tybble centrum. Ingen vidare rolig utsikt att se ICA’s ingång. Dessutom kändes köket trångt och den var generellt inte i något vidare skick. Vi gick lite nedslagna därifrån och tog en glass i väntan på nästa visning.

Klockan 15 stod vi förväntansfulla vid nästa lägenhet, på Drakenbergsgatan 39. Vilken skillnad! Det var fräscht, ljust och kändes rymligare. Men framför allt hade den en himmelsk utsikt från köket! Vi såg nästan hela stan, ända bort till Kilsbergen. Detta fast det bara är tredje våningen, men Tybble ligger lite högre än stan och dessutom kändes det som om huset i sig låg på en upphöjning jämfört med kringliggande hus, för från balkongen på baksidan var det lätt att få intrycket att det var fjärde våningen.

Vi har nu tackat ja på ÖBO’s hemsida, så det blir nog kontraktskrivning nästa vecka.

Då återstår bara den lite nervösa försäljningen av bostadsrätten på Ladugårdsängen och en jäkla massa arbete för att först få lägenheten att se så snygg ut som möjligt bara för att sedan packa ner alltihop! Siktar på att sälja så privat som möjligt. Kanske något enkelt mäklarpaket med annonsering på Hemnet. Där får bara mäklare annonsera, men det är nog den mest besökta bostadssidan.

Så håll i hatten, Tybble! Vi dyker upp när september närmar sig!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *