Okunniga Blocket-spekulanter

Något som retar mig är folk som försöker pruta utan några som helst vettiga argument. Jag hade en sådan person hemma hos mig nyss, som skulle titta på några laptops som jag själv köpt och haft som lite roliga renoveringsobjekt.

Det enda argumentet han hade för sina orimliga bud var att man kunde få en ny dator för samma pris på Elgiganten. Visst, men då är det definitivt inte samma prestanda och garanterat inte en SSD-disk i den! Jag har stått och provat nya datorer (med AMD E1 eller E2-processorer) i segmentet upp till 3500 kronor och de fixar inte Netflix eller Youtube utan lagg, som mitt objekt gör.

Med samma underbara resonemang skulle jag vilja se denna person välja mellan en begagnad BMW och en ny Dacia, där båda kostar 100 000 kronor. Vilken ger bäst prestanda?

One comment

  1. Blocket skriver:

    ja.. jag känner igen det. Gott råd är att inte ödsla tid på sådana personer. Jag kan nästan lukta mig till att det var en man av utländsk härkomst som började jiddra…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *