Upptaget hos Tele2

Varför har Tele2 så intensiva kampanjer för att värva kunder, när de ändå inte klarar av att leverera mobilt bredband via 3G i Örebro?

De senaste månaderna har uppkopplingsmöjligheten blivit allt sämre, för att kulminera (?) idag, då jag inte ens lyckades surfa i centrala Örebro.

När jag fick nog framåt eftermiddagen och ville få kontakt med Tele2’s kundtjänst fick jag först upptagetton ett antal gånger. När jag väl kommit fram och navigerat mig genom den snåriga tonvalsdjungeln, får jag några korta toner i örat och telefonen visar ”nätverk överbelastat” i displayen. Detta upprepar sig ett tiotal gånger (envis!).

Så småningom får jag tag på en av deras stackars medarbetare som bekräftar att inget fungerar hos dem heller och att jag inte är den första som rapporterat fel på datatrafiken i Örebro.

Undrar om 4G är lösningen eller om det kommer att bli lika fullt där också?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *