Kansas is going bye-bye

Morpheus verkar ha övergivit mig. Tur att det finns TV och internet. Jag låter en skål med mjölk och flingor, kryddad med jordgubbskräm, få verka en stund. Kanske det kan hjälpa.

Det är lätt att ägna sig åt verklighetsflykt under småtimmarna. Fast vad är verkligt – egentligen? På något vis får jag utgå ifrån att det som andra omkring mig – som verkar vara omkring mig – upplever och kan bekräfta stämmer överens med min verklighet, det får lov att vara verkligt.

Det jag skriver här är verkligt, fast det är en filtrerad verklighet. En nyanserad bild av världen, som trots min ibland syrliga kritik mot fenomen omkring mig, ändå bara är en förnimbar skugga av vad jag känner. Allt för att passa in, kunna passera som normal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *